Labaradoriet gaat overbelasting tegen en zorgt ervoor dat je dicht bij jezelf kan blijven zonder teveel last te hebben van je omgeving. Bescherming is zijn grootste kracht, voor zowel energieën van anderen als negativiteit in je omgeving. Hij verhoogt ook het bewustzijn, stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. Fysiek helpt de steen tegen reuma en jicht en reguleert de stofwisseling.  Ca. 3,5 cm diameter.

Brengt een zachte healing van je gevoel en werkt rustig aardend. Harmoniseert energie en brengt emoties in evenwicht. Helpt jezelf accepteren zoals je bent. Sterkt het hart, verbeterd de spijsvertering en helpt tegen straling.

Wist je: Labradoriet dankt zijn naam aan zijn vindplaats. Hij werd op het schiereiland Labrador in Canada in 1770 ontdekt.

  • Labradoriet
    Labradoriet

    Labaradoriet gaat overbelasting tegen en zorgt ervoor dat je dicht bij jezelf kan blijven zonder teveel last te hebben van je omgeving. Bescherming is zijn grootste kracht, voor zowel energieën van anderen als negativiteit in je…

    € 5,95

Winkel hartje 's-Hertogenbosch

All&Right (All Stones)

Lange Putstraat 14

5211 KN 's-Hertogenbosch

www.allandright.nl

© 2014 - 2023 All Stones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel