Lepidoliet verhoogt het gevoel van onafhankelijkheid en persoonlijke groei. Hij helpt je concentreren op doelen die je jezelf stelt waarbij je in staat bent om deze zelfstandig te verwezenlijken. Aanvullend zal hij het maken van beslissingen steunen. Hij stimuleert je ook om beter je grenzen te bewaken. Hij verjaagt negativiteit en verweert elktromagnetische straling. Lepidoliet is een goede steen om bij je te dragen bij zenuwpijn, ischias en bij gewrichts- en bindweefsel problemen. Op neurologisch vlak helpt hij bij de ziekte van Alzheimer. 

Wist je: Lepidoliet is genoemd naar het griekse “lepidos” dat schubben betekent. Dit heeft te maken met de zachte variant van Lepidoliet dat rijk aan mica is. Deze gelaagde steen heeft inderdaad iets weg van het uiterijk van schubben.

Maat: ca. 4 cm diameter.

  • Lepidoliet
    Lepidoliet

    Lepidoliet verhoogt het gevoel van onafhankelijkheid en persoonlijke groei. Hij helpt je concentreren op doelen die je jezelf stelt waarbij je in staat bent om deze zelfstandig te verwezenlijken. Aanvullend zal hij het maken van…

    € 4,95

Winkel hartje 's-Hertogenbosch

All&Right (All Stones)

Lange Putstraat 14

5211 KN 's-Hertogenbosch

www.allandright.nl

© 2014 - 2023 All Stones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel