Mookaiet helpt doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het is een ondernemende en pragmatsiche steen die je moed en kracht schenkt en je avontuurlijke impulsen stimuleert. Hij maakt je flexibel zodat je je aanpak en gedachtenpatronen kunt veranderen. Maar ook om je de dingen te laten accepteren zoals ze nu eenmaal zijn. Mookaiet helpt tegen een gevoel van eenzaamheid. Zoals de meeste jaspissoorten heeft hij een aardende werking en houdt negativiteit op afstand.

Fysiek versterkt hij het immuunsysteem en heeft een gunstig effect op de maag, darmen en de spijsvertering. Ook helpt de steen bij een hernia.

Wist je: Mookaiet wordt enkel op één plek op aarde gevonden, in het westen van Australië. Voor de Aboriginals was het van bijzondere waarde. Ze gebruikten deze als heelsteen, omdat deze steen de kleuren heeft van hun traditionele kleurenpalet: natuurlijke tinten rood, geel, oker, bruin, wit en zwart.

  • Mookaiet
    Mookaiet

    Mookaiet helpt doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het is een ondernemende en pragmatsiche steen die je moed en kracht schenkt en je avontuurlijke impulsen stimuleert. Hij maakt je flexibel zodat je je aanpak en…

    € 3,95

Winkel hartje 's-Hertogenbosch

All&Right (All Stones)

Lange Putstraat 14

5211 KN 's-Hertogenbosch

www.allandright.nl

© 2014 - 2023 All Stones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel