Mosagaat werkt aardend en stabiliserend. Hij brengt evenwicht en is goed voor herstel na ziekte. De steen helpt je angsten en zorgen los te laten. Ook laat hij je de schoonheid zien van dingen die je aanschouwt. Het is een steen van een nieuw begin en bevrijding van blokkades die je hebt. Goed voor de ontwikkeling van de foetus tijdens zwangerschap en werkt pijnstillend tijdens de bevalling. Positieve werking op de weerstand, het immuunsysteem en tegen ontstekingen zoals koortslip (herpes) en long- en oorontsteking.

Wist je: Mosagaat komt al eeuwenlang voor in Europa. In de 18e eeuw werd het als gelukssteen beschouwd in het Verenigd Koninkrijk. Er wordt beweerd dat boeren door heel europa mosagaat  aan de takken van bomen bij hun velden ophingen om zo een succesvolle oogst te stimuleren.

  • Mosagaat
    Mosagaat

    Mosagaat werkt aardend en stabiliserend. Hij brengt evenwicht en is goed voor herstel na ziekte. De steen helpt je angsten en zorgen los te laten. Ook laat hij je de schoonheid zien van dingen die je aanschouwt. Het is een steen…

    € 4,95

Winkel hartje 's-Hertogenbosch

All&Right (All Stones)

Lange Putstraat 14

5211 KN 's-Hertogenbosch

www.allandright.nl

© 2014 - 2023 All Stones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel