Sneeuwvlokobsidiaan is een sterk inzicht gevende steen. Hij stimuleert bewustwording en geeft inzichten in gebreken, zwaktes en blokkades en helpt gedragspatronen te veranderen. De steen heeft een zuiverende werking en die lichaam, ziel en geest in balans brengt. Sneeuwvlokobsidiaan brengt innerlijke rust en vrede.

Hij beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Fysiek verbetert hij de doorbloeding en verwarmt je ledematen. Fysiek werkt de obsidiaan pijnstillend en bij kramp. Ook helpt hij tegen bloedingen en verwondingen.

Wist je: obsidiaan is veelal aan de oppervlak gevormd bij vulkanische uitbarstingen en komt op heel veel plekken in de wereld voor. Daarom werd deze steen vroeger door veel verschillende bevolkingen om gereedschappen van te maken. In het oude Griekenland werd het zelfs gebruikt voor het maken van spiegels.

  • Sneeuwvlokobsidiaan
    Sneeuwvlokobsidiaan

    Sneeuwvlokobsidiaan is een sterk inzicht gevende steen. Hij stimuleert bewustwording en geeft inzichten in gebreken, zwaktes en blokkades en helpt gedragspatronen te veranderen. De steen heeft een zuiverende werking en die…

    € 3,95

Winkel hartje 's-Hertogenbosch

All&Right (All Stones)

Lange Putstraat 14

5211 KN 's-Hertogenbosch

www.allandright.nl

© 2014 - 2024 All Stones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel