Toermalijn is vooral bekend om zijn beschermende werking tegen straling en negatieve energie. Draag toermalijn bij je of leg het bijvoorbeeld bij je modem, tv of dicht bij de plekken waar je het meeste zit. Maar toermalijn bevordert ook het geheugen en de concentratie. Hij zet negatieve gedachten en energieën om in positieve. Ook vergroot hij daardoor het zelfvertrouwen. De steen heft spanningen op en verminderd angsten. Fysiek heeft hij een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis), reuma en gordelroos.

Wist je: Toermalijn werd voor het eerst door nederlandse handelaren ontdekt. Dat gebeurde rond het einde van de 17e eeuw aan de westkust van Italië.

 • Toermalijn
  Toermalijn

  Toermalijn is vooral bekend om zijn beschermende werking tegen straling en negatieve energie. Draag toermalijn bij je of leg het bijvoorbeeld bij je modem, tv of dicht bij de plekken waar je het meeste zit. Maar toermalijn…

  € 10,95
 • Roze Toermalijn facet geslepen 4mm
  Roze Toermalijn facet geslepen 4mm

  Ontspant en verlicht emotionele pijn. Geeft vertrouwen en helpt je meer van jezelf te houden. Beschermt ook tegen negativiteit, prikkels en straling.

  Kraaltjes 4mm facet geslepen.

  € 11,95

Winkel hartje 's-Hertogenbosch

All&Right (All Stones)

Lange Putstraat 14

5211 KN 's-Hertogenbosch

www.allandright.nl

© 2014 - 2023 All Stones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel