Het woord Moqui stamt uit het noord amerikaanse Indiaans en betekend “trouwe lieveling”. De Indianen hebben een lange tijd het geheim van de Moqui stenen bewaard.

Ze worden door hun als geboren stenen beschouwd en elke Indiaan heeft ze als paar (mannelijke en vrouwelijke Moquis) in het bezit. Dit (echt)paar van stenen behoed hun voor kwade energie, beschermd hen tegen brand en droogte en schenkt hun geluk en levensenergie.

De Moqui marbles worden omarmd als familie en dragen vaak een naam. De stenen worden vaak als energie stenen gezien en hun kracht is te vergelijken met de kracht van niet Aardse stenen. Om mysterieuze wijze dringt de kracht van de stenen in mensen en dieren omdat wij deel uitmaken van Moeder Aarde.

Moqui marbles, ook wel sjamaan stenen genoemd, bestaan uit een kern van zandsteen omgeven door een metalen laagje met een hoog ijzergehalte, mangaan, titanium en palladium. Moqui marbles worden gevonden in Utah en Arizona in Noord Amerika.

Moqui stenen werkt niet alleen als de energie brug maar ook als informatiedrager. Ze werken niet alleen goed samen met andere stenen maar maken vaak ook andere stenen sterker en krachtiger. Vele sjamanen gebruiken Moqui stenen niet alleen voor genezing maar zij zouden hun ook de kracht geven om in de toekomst te kijken van de Aarde. Moqui stenen of levende stenen bezitten een grote mate van energie dat voelt als onze hartslag en hoe meer aandacht men ze geeft hoe beter deze voelbaar is.

Moqui marbles zijn sterk aardende en verankerende stenen. Ze versterken de stroom van levensenergie (chi, ki of prana) en helpen blokkades doorbreken. Ze maken positief, vrolijk en geven een gevoel van geluk en gaan hiermee depressie en neerslachtigheid tegen. Ze brengen balans in lichaam, geest en ziel. De stenen helpen ontspannen en geven steun bij slaapproblemen. Omdat Moqui marbles beschermen en je helpen in je kracht te staan worden ze in de Indiaanse traditie gebruikt bij bijvoorbeeld astraal reizen. De stenen bevorderen het immuunsysteem en de vruchtbaarheid.

Leg Moqui Marbles nooit in een donkere hoek of la want dan kan het zo zijn dat na verloop van tijd de Moqui Marbles tot stof zijn opgelost, ze beginnen te vervallen of hun energie verliezen. Moqui’s houden van een warme zon of van edelstenen in de buurt. Of een volle maan en van frisse lucht.

Als de stenen bij elkaar gebracht worden dan zal er een groot energieveld opgewekt worden dat goed is voor de aura en ons lichaam. Hun kracht werkt niet alleen reinigend voor het lichaam en de ziel, maar werkt ook rustgevend en laat energie door ons hele lichaam stromen.

De stenen moet je dagelijks bij je dragen en besef je goed dat het levende wezens zijn. Moqui’s vinden het prettig gestreeld te worden of lichaamswarmte en liefde te voelen, zon en maanlicht vinden ze ook heel prettig.
 
Gebruik

De mannelijke stenen maken gebruik van een rechtsdraaiende energie en de vrouwelijke stenen van linksdraaiende energie. Leg het mannetje in je linkerhand en het vrouwtje in je rechterhand. Bij ziekte of lichamelijke problemen legt met de mannelijke steen op de verzwakte lichaamsdeel en de vrouwelijke steen op het tegenovergestelde lichaamsdeel.

Zodra de energiecirkel door beide stenen gesloten wordt zal er een extra sterke energiestroom door het lichaam stromen en het negatieven doen oplossen. Net als bij mensen en dieren zijn ook Moqui stenen niet magnetisch maar stoten of trekken wel energie aan.

Winkel hartje 's-Hertogenbosch

All&Right (All Stones)

Lange Putstraat 14

5211 KN 's-Hertogenbosch

www.allandright.nl

© 2014 - 2023 All Stones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel