In de maanden dat de graancirkels in Wiltshire Engeland verschijnen verblijven ieder jaar veel graancirkeljagers in dit gebied en zijn constant op de loer naar sporen van buitenaardse wezens die eindelijk het bewijs leveren van buitenaards bestaan. Ze vliegen met helicopters overdag over de velden heen, of camperen ’s nachts op de toppen van heuvels vergezeld met camera’s om maar een glimp van de maker van een cirkel.

De nederlandse Monique Klinkenbergh is de meest geestdrifitge graancirkel onderzoekers van dit moment. Zij heeft het Crop Circle Information en Coordination Centre in Wiltshire, Engeland opgezet waar iedereen terecht kan voor de meest recente informatie over graancirkels. Deze is heel het jaar door te bezoeken. Monique is er tijdens de zomermaanden, op zoek naar nieuw bewijs over het ontstaan van de formaties.

http://www.cropcircleaccess.com/

Tot nu toe is er geen enkel signaal opgevangen van paranormale of alien bouwers. Maar eigenlijk net zo raar zijn er geen mensen betrapt met planken en ander gereedschap. Maar tot iedereens verbazing ligt er regelmatig de volgende dag een mooie nieuwe formatie te pronken. Soms maar een paar honderd meter van de plek van bewaking...

Winkel hartje 's-Hertogenbosch

All&Right (All Stones)

Lange Putstraat 14

5211 KN 's-Hertogenbosch

www.allandright.nl

© 2014 - 2024 All Stones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel