Schriftgraniet (zebradoriet) helpt je leven vanuit je gevoel en brengt evenwicht tussen lichaam en geest. Hij is aardende maar ook een beschermsteen. De steen geeft je kracht om zelfstandiger te worden en ook levensvreugde schenkt. Hij bevat ook sporen van rookkwarts. Die helpen goed tegen stress en belastende situaties. Hij helpt je weerstand bieden tegen negatieve invloeden, laat je ontspannen en maakt je weerbaarder. Fysiek werkt de schriftgraniet ontgiftend.

Wist je: Schriftgraniet is een van de nieuwe stenen die onlangs in Madagaskar ontdekt zijn. Net zoals bijvoorbeeld de groene opaal en zwarte maansteen zijn ze deze tot nu toe alleen nog daar tegenkomen. Madagaskar heeft niet alleen een grote hoeveelheid unieke fauna en flora die negens anders in de wereld voorkomen maar schijnbaar ook edelstenen.

  • Schriftgraniet
    Schriftgraniet

    Schriftgraniet (zebradoriet) helpt je leven vanuit je gevoel en brengt evenwicht tussen lichaam en geest. Hij is aardende maar ook een beschermsteen. De steen geeft je kracht om zelfstandiger te worden en ook levensvreugde…

    € 3,95

Locatie winkel

Stadspoort 12, 5611GZ Eindhoven

(Gallerij bij het kruispunt Vrijstraat en de Keizersgracht.)

Tel  040-8200999

Dinsdag  t/m zatedag 11:00 - 17:00

(aangepaste tijden)

Openingstijden webshop 24x7

Nieuw! Winkel hartje 's-Hertogenbosch

All&Right

Lange Putstraat 14

5211 KN 's-Hertogenbosch

www.allandright.nl

© 2014 - 2021 All Stones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel