Stonehenge preseli bluestone verhoogt de waarneming van alle zintuigen en geeft je inzichten, leert je emoties te begrijpen en je in contact brengt met het aardse. Hij stabiliseert je emoties maar helpt je ook om het verleden los te laten en in het hier en nu te leven.

Deze steen staat ook bekend als de steen van de dromen. Het kan helpen om tijdens de slaap verre herinneringen naar boven te halen. werking op het immuunsysteem en het hart.

Wist je: Er zijn legendes die vertellen dat Stonehenge niet alleen een ceremoniële functie had maar een plek was voor genezing. Sommige Bluestones in de cirkel geven een heldere klank als er tegenaan getikt wordt. In die tijd geloofden bepaalde bevolkingsgroepen dat stenen dergelijke geluiden maakten een genezende werking hadden.

  • Stonehenge preseli bluestone
    Stonehenge preseli bluestone

    Stonehenge preseli bluestone verhoogt de waarneming van alle zintuigen en geeft je inzichten, leert je emoties te begrijpen en je in contact brengt met het aardse. Hij stabiliseert je emoties maar helpt je ook om het verleden los…

    € 4,95

Locatie winkel

Stadspoort 12, 5611GZ Eindhoven

(Gallerij bij het kruispunt Vrijstraat en de Keizersgracht.)

Tel  040-8200999

Dinsdag  t/m zatedag 11:00 - 17:00

(aangepaste tijden)

Openingstijden webshop 24x7

Nieuw! Winkel hartje 's-Hertogenbosch

All&Right

Lange Putstraat 14

5211 KN 's-Hertogenbosch

www.allandright.nl

© 2014 - 2021 All Stones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel