Obsidiaan helpt bij gevoelens van twijfel en zorgt voor helderheid van je geest. Hij g eeft inzichten in gebreken, zwaktes en blokkades en helpt gedragspatronen te veranderen. Hij geeft ook inzicht in de oorzaak van ziekten. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Verbetert de doorbloeding, en verwarmt chronisch koude handen en voeten. Fysiek werkt de obsidiaan pijstillend, bij kramp en prostaatvergroting. Ook helpt hij tegen bloedingen en verwondingen.

Wist je: obsidiaan is veelal aan de oppervlak gevormd bij vulkanische uitbarstingen en komt op heel veel plekken in de wereld voor. Daarom werd deze steen vroeger door veel verschillende bevolkingen om gereedschappen van te maken. In het oude Griekenland werd het zelfs gebruikt voor het maken van spiegels.

  • Obsidiaan
    Obsidiaan

    Obsidiaan helpt bij gevoelens van twijfel en zorgt voor helderheid van je geest. Hij geeft inzichten in gebreken, zwaktes en blokkades en helpt gedragspatronen te veranderen. De steen geeft ook inzicht in de oorzaak van ziekten.…

    € 3,95

Locatie winkel

Stadspoort 12, 5611GZ Eindhoven

(Gallerij bij het kruispunt Vrijstraat en de Keizersgracht.)

Tel  040-8200999

Dinsdag  t/m zatedag 11:00 - 17:00

(aangepaste tijden)

Openingstijden webshop 24x7

Nieuw! Winkel hartje 's-Hertogenbosch

All&Right

Lange Putstraat 14

5211 KN 's-Hertogenbosch

www.allandright.nl

© 2014 - 2021 All Stones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel